BEQIZ FORUM

Selamat Datang Ke Forum Beqiz.

Untuk mendapat akses sepenuhnya di forum kami, Sila "LOGIN" jika anda masih belum mendaftar lagi atau tekan "LOGIN" jika anda sudah mendaftar.

Langkah untuk menjadi Official Member mestilah mematuhi perkara berikut :-

1. Daftar
2. Perkenalkan diri anda
3. Minimu posting 10 topic
3. Aktif login minimum 4 kali sebulan
5. Mematuhi terma dan syarat yg telah ditetapkan.

Amaran Keras terhadap kelakuan berikut..Exclamation

Jangan menggunakan perkataan tidak sopan, lucah
dan kurang ajar.

Jangan menghina, mengata, memfitnah, menuduh atau
menjatuhkan maruah seseorang, agama, budaya atau bangsa.

Jangan melakukan provokasi atau kontroversi.

Anda dibenarkan mengiklankan perniagaan anda di Forum
ini?.
Bagaimanapun jika anda membuka topik berkaitan perniagaan anda itu ia mestilah diteruskan dengan update dan respond kepada pengujung. Jika anda hanya membuat satu post dan tinggal, pihak admin akan menganggap ianya spam dan akan memadamnya.

Disclaimer:

Semua posting di dalam Beqiz Forum, Beqiz.forums2u.com merupakan inisiatif peribadi si pemposter. Pihak admin Beqiz.forums2u.com tidak boleh
dipertangungjawabkan, dipertikaikan atau dipersalahkan jika berlaku apa saja bentuk kerugian oleh mana-mana ahli akibat apa-apa urusan dengan mana-mana ahli yang lain di sepanjang kegiatan mereka di lamanweb ini.


Pihak admin Beqiz.forums2u.com hanya boleh mengharapkan semua pihak bersifat profesional, telus dan amanah dalam menjalankan apa-apa promosi dan urusan sesama ahli. Para ahli haruslah bertanggungjawab dan berhati-hati apabila melakukan sebarang kegiatan yang bersifat promosi mahupun urusniaga.

Sila memulakan sesi perkenalan di topic "Kenalkan diri anda".

Selamat Berforum!!.. (^_^).
BEQIZ FORUM

: : Forum Bisnes Komuniti Usahawan dan Peniaga Malaysia : :


Ves Breast Pump | WWW.UBATTENAGABATIN.COM

Share

notrexdame2017

Posts : 962
Reputation : 0
Join date : 20/12/2016

Ves Breast Pump | WWW.UBATTENAGABATIN.COM

Post by notrexdame2017 on Sun Mar 05, 2017 5:03 pm



JIKA anda seorang wanita pastinya akan dikaitkan dengan rupa paras, 
bentuk badan dan juga saiz payudara anda . Namun jika anda mempunyai
 saiz payudara kecil menyebabkan  wanita akan merasa rendah diri dan
 kurang berkeyakinan.  Sebut nama lelaki, mana yang tidak suka kepada 
bahagian payudara wanita. Kaum Adam ini mempunyai selera yang berbeza-beza 
tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara. 
"Payudara (buah dada) mestilah “MANTAP, PEJAL DAN MENAWAN" 
barulah lelaki akan tewas dengan anda.

Sebagai wanita ingin memiliki buah dada yang besar, pejal dan montok. 
Tidakkah anda rasa iri hati pada kawan atau teman sepejabat yang 
mempunyai buah dada yang besar? Andakah anda peduli?
 Adakah anda sudah berserah pada keadaan dan tidak mahu berbuat sesuatu
 tentang saiz buah dada anda. Padahal anda boleh berbuat sesuatu untuk 
menjadikan kurniaan, yang ada pada semua wanita ini menjadi yang terbaik. 
Dengan VES BREAST PUMP dapat menyelesaikan cara membesarkan payudara wanita. 
(PAM PAYUDARA) impian anda akan tercapai !!!

(PAM PAYUDARA) merealisasikan IMPIAN ANDA

    - Suami pasti sayang pada anda kerana anda memiliki tubuh badan 
yang membuat mereka tidak sabar pulang dari pejabat
    -  Semua orang tertanya-tanya berapa usia sebenar anda, kerana ANDA
 kelihatan begitu menawan.
    - Rakan sepejabat anda cemburu, sebab penampilan anda memang sangat 
berlainan dan anggun.
    - Lelaki tertarik dengan bentuk payu dara anda yang sememangnya 
CUKUP MEMPERSONA, tegang dan mantap.
    - Tahap keyakinan diri anda meningkat kerana  saiz payudara kecil
 anda dan  mempunyai pam payudara yang banyak "membantu" anda dalam 
penjagaan bentuk tubuh badan


KEPUASAN ANDA
Alat pembesaran payudara yang terbaru dan berkesan. Senang digunakan, 
selamat dan berkesan untuk  cara membesarkan payudara dalam masa yang 
singkat tanpa kesan sampingan. Selain tiada kesan sampingan pam  payudara 
ini digunakan untuk memontokkan dan membesarkan payudara yang kecil dengan 
keputusan yang cepat dan kelihatan pejal. VES BREAST PUMP ini dapat mengekalkan 
bentuk pejal dan tegang payudara anda jika digunakan secara berterusan.
KENAPA VES BREAST PUMP TERBAIK

    - Kami menggunakan pump jenis pistol grip, design yang latest supaya 
tangan anda tidak penat (penggunaan muscle jari sahaja)
    * Lihat tabung lebih besar, tarik sedikit sahaja sudah dapat 
suction (tarikan) yang kuat.
    * Senang nak kawal angin, macam pemetik pistol.
    * Pistol Grip Pump sangat tahan lasak ( pelaburan yang menguntungkan).
    * Cup payudara dari plastik tebal (ada skala) , kami tak ada lapisan 
getah yg boleh rosak ( quality export di pasaran U.K.).
    * Cup dijamin tidak retak,  (lifetime warranty - untuk kegunaan biasa 
bukan sebab kecuaian kerana terjatuh).
    * Ada 3 cup untuk saiz payudara dari yang biasa kepada saiz payudara D.
 Anda boleh gunakan sehingga puas hati. Tidak ada pelaburan tambahan untuk 
beli cup tambahan lagi.

SOALAN LAZIM TENTANG PAM PAYUDARA

1. Adakah produk ini berkesan?
Ya, produk ini memang berkesan. Kami mempunyai ramai pelanggan yang telah
 menggunakan breast pump di Malaysia. Breast Pump juga di jual di UK, USA,
 Indonesia, Singapura, China dan banyak negara lain di seluruh dunia.
 Ramai pelanggan kami telah mencuba berbagai-bagai krim dan tidak mendapat 
hasil yang membanggakan. Tapi setelah menggunakan ves breast pump, 
hampir kesemua pelanggan amat berpuas hati dengan keputusan yang mereka perolehi. 
Selain dari keadah mengurut, breast pump adalah keadah tradisional yang di syorkan
 oleh majallah MIDI keluaran november 08 sebagai alat 
untuk membesarkan dan menaikkan payudara yang jatuh.

2. Bagaimana saya ingin membeli produk anda. Ada tak agen di tempat saya?
Produk kami hanya dijual secara online. Perniagaan online telah mula 
mendapat tempat di hati rakyat Malaysia kerana ia mudah, menjimatkan dan peribadi. 
Dengan menjual secara online saya telah dapat menjimatkan kos pengendalian 
saya dan dapat memberi kepada anda harga yang jauh lebih murah dari pasaran. 
Bayangkan sewa untuk pejabat, kos iklan, kos untuk agen dan lain-lain kos. 
Produk akan kami hantar pada anda dengan poslaju. 
Kami ada bukti penghantaran dan pelanggan juga ada bukti penerimaan.

3. Adakah saiz cup sesuai dengan payudara saya?
Saya akan beri anda 3 cup. Cup pertama untuk payudara saiz a-b. 
Cup kedua untuk saiz payudara b-c. Cup ketiga untuk saiz payudara c-d. 
Jaminan saya jika cup yang paling besar masih kecil untuk payudara anda.


CARA PENGGUNAAN VES BREAST PUMP

    - Gunakan pam yang sesuai mengikut saiz payudara anda. 
Seeloknya selepas mandi dimana anda lebih segar dan lebih tenang. 
Jangan gunakan pump jika anda rasa anda akan terganggu dengan hal-hal lain. 

    - Sebelum mula menggunakan pump, pastikan cup betul-betul centre 
(payudara ditengah-tengah) kalau boleh masukkan lebihan bahagian 
tepi payudara ke dalam cup. Tarik pemegang pump perlahan-lahan.
 Anda hanya perlu tarik dua atau 3 kali sahaja dan payudara anda sudah 
memenuhi cup. Kedudukan badan perlu tegak. Anda berada dalam keadaan duduk).

    - Pam sehingga keseluruhan payudara anda berada dalam cup. Jika terlebih pump
dan anda rasa sakit,tarik pemetik pistol untuk lepaskan tekanan. Rehatkan diri anda
dengan keadaan payudara tegang di dalam cup. Jika tekanan berkurang,
(angin terlepas keluar) tarik pemegang untuk tambahkan tekanan. 
Biarkan dalam keadaan payudara tegang dalam cup untuk 15 minit. 
Tukar ke payudara sebelah.

    - Disyorkan 2 kali sehari , setiap sesi hanya 15 hingga 20 minit sahaja. 

    - Gunakan mengikut keselesaan. Anda akan melihat perubahan dari pump kecil
 ke saiz pump lebih besar dalam masa 1 bulan

   - Jika inginkan hasil yang baik, kekalkan masa 15 minit setiap kali sesi pam 
(setiap sebelah payudara 15 minit waktunya, jika kiri dan kanan masa 30 minit diperlukan)
Tidak perlu gunakan sehingga 1 jam kerana ini akan menyakitkan payudara.

    - Keputusan akan dirasai dalam tempoh seminggu sahaja, anda akan rasa payudara 
anda bertambah besar dan tegang. Payudara anda akan meningkat kepada 1 hingga 3 saiz
 cup sebelum 3 bulan. Ini akan anda rasakan bila anda terpaksa menukar saiz coli anda.

    - Untuk mencapai hasil yang sedemikian, arahan penggunaan mestilah dipatuhi.

HASIL KAJIAN TENTANG WANITA

    * 70% wanita diMalaysia (terutamanya Melayu) mengutamakan pakaian dan
 hiasan rumah daripada penjagaan badan.
    * 65% wanita di Malaysia cepat kelihatan tua ketika berumur meningkat 40 tahun.
    * 80% wanita di Malaysia akan mula gelisah dan sedar apabila kekasih , 
tunang, suami mereka beralih kepada wanita lain.
    * Mereka menganggap payu dara ( buah dada ) adalah anugerah yang tidak
 boleh dibesarkan, dan membiarkan begitu sahaja (kecil).
    * Wanita yang mempunyai anak cepat layu atau kendur atau lisut apabila
 payudara mereka tidak dijaga.
    * Wanita sedar bahawa semua lelaki sangat suka akan kecantikan payu dara 
mereka tetapi mereka DEGIL dan TIDAK mahu menjaganya dengan baik.

TESTIMONI PENGGUNA
Saya telah menggunakan breastpump selama 3 bulan dan saya sangat
 puas hati dengan kesan yang saya perolehi setakat ini....
Saya dah pun rekemen produk ni pada kawan-kawan."
 Puan Irma (Segamat)

Dulu saya mempunyai saiz payudara yg kecil…bila dah jumpa VES BREAST PUMP ,
 dalam masa 2 bulan lebih je saya dapat saiz payudara yang sesuai..
Zaiton (KB)


RM250




CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL 



Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah: 


MAYBANK 

5122 6806 0093 

CIMB 

7042765243 

PUBLIC BANK 

4702 6594 35 

BSN 

0114 1290 0008 5491 

BANK ISLAM 

12092 02281 0552 

RHB BANK 

16202700084814 

BANK RAKYAT 

220806174867 


* Nama : Mohd NAzaruddeen



http://www.ubattenagabatin.com/ves-breast-pump



http://www.ubattenagabatin.com/ves-breast-pump



http://www.ubattenagabatin.com/ves-breast-pump

    Current date/time is Tue Oct 24, 2017 11:47 am