BEQIZ FORUM

Selamat Datang Ke Forum Beqiz.

Untuk mendapat akses sepenuhnya di forum kami, Sila "LOGIN" jika anda masih belum mendaftar lagi atau tekan "LOGIN" jika anda sudah mendaftar.

Langkah untuk menjadi Official Member mestilah mematuhi perkara berikut :-

1. Daftar
2. Perkenalkan diri anda
3. Minimu posting 10 topic
3. Aktif login minimum 4 kali sebulan
5. Mematuhi terma dan syarat yg telah ditetapkan.

Amaran Keras terhadap kelakuan berikut..Exclamation

Jangan menggunakan perkataan tidak sopan, lucah
dan kurang ajar.

Jangan menghina, mengata, memfitnah, menuduh atau
menjatuhkan maruah seseorang, agama, budaya atau bangsa.

Jangan melakukan provokasi atau kontroversi.

Anda dibenarkan mengiklankan perniagaan anda di Forum
ini?.
Bagaimanapun jika anda membuka topik berkaitan perniagaan anda itu ia mestilah diteruskan dengan update dan respond kepada pengujung. Jika anda hanya membuat satu post dan tinggal, pihak admin akan menganggap ianya spam dan akan memadamnya.

Disclaimer:

Semua posting di dalam Beqiz Forum, Beqiz.forums2u.com merupakan inisiatif peribadi si pemposter. Pihak admin Beqiz.forums2u.com tidak boleh
dipertangungjawabkan, dipertikaikan atau dipersalahkan jika berlaku apa saja bentuk kerugian oleh mana-mana ahli akibat apa-apa urusan dengan mana-mana ahli yang lain di sepanjang kegiatan mereka di lamanweb ini.


Pihak admin Beqiz.forums2u.com hanya boleh mengharapkan semua pihak bersifat profesional, telus dan amanah dalam menjalankan apa-apa promosi dan urusan sesama ahli. Para ahli haruslah bertanggungjawab dan berhati-hati apabila melakukan sebarang kegiatan yang bersifat promosi mahupun urusniaga.

Sila memulakan sesi perkenalan di topic "Kenalkan diri anda".

Selamat Berforum!!.. (^_^).
BEQIZ FORUM

: : Forum Bisnes Komuniti Usahawan dan Peniaga Malaysia : :


Siapa pernah menang hadiah drp contest ni ?

Share

chucheongfan

Posts : 14
Reputation : 0
Join date : 23/12/2013

Siapa pernah menang hadiah drp contest ni ?

Post by chucheongfan on Mon Dec 23, 2013 4:48 pm

sesiapa pernaha menang hadiah drp contest Citibank ni ? dengar kata boleh menang hadiah seperti BMW 118i Sport Line, OSIM uInfinity Massage Chair, Samsung GALAXY Note 3, American Tourister 25" Spinner dan baucer tunai.  wak blh daftar diri online atau SMS. ni web die: 


citibank.com.my/english/promo/cardwidecampaign/index.html?icid=BN2_CC_HM_CARDWIDECAMPAIGN_191113 
baca smua syarat dulu ye. dlm tempoh pertandingan tu, belanja lah dgn menggunakan kad kredit Citibank wak, bila swipe RM50 blh dpt tiket pertandingan tu. klo belanja byk, peluang utk dpt tiket tu pon tinggi lah.. baik cuba dulu sehingga 14/2/2014 tamat pertandingan ni 

milooaiss
Official Member

Posts : 13
Reputation : 3
Join date : 24/12/2013

Re: Siapa pernah menang hadiah drp contest ni ?

Post by milooaiss on Tue Dec 24, 2013 6:56 pm

tp kan Citibank bg 10,000 hadiah kan? bukan lah hadiah tu bernilai RM10,000. budak ni nasib baik sgt lah! die menang BMW dr pertandingan yg lepas tu!! syok sgt lah!!!
aku nk menang sgt BMW 118i sport series tu eh!!! dh ade 1 tiket skang. lepas swipe kad aku seramai 4-5kali, akhirnya dh dpt tiket yg pertama!! hihi

zhengmuu

Posts : 5
Reputation : 0
Join date : 25/12/2013

Re: Siapa pernah menang hadiah drp contest ni ?

Post by zhengmuu on Wed Dec 25, 2013 3:58 pm

sy baru p daftar ari ni je, tp dh lambat gut, dh miss peluang ari ni. sbb aku dh swipe bbrp yg lebih drp RM500 sebelom nie. anyway, terima kasih utk smua info tu ye!!!
bg sesape yg pkai kad Citibank, klu belom daftar lg, cpt2 p daftar lah! supaya x kan sesal nnt bila nampak org laen yg menang. hihi

wongtonnie

Posts : 3
Reputation : 0
Join date : 23/12/2013

Re: Siapa pernah menang hadiah drp contest ni ?

Post by wongtonnie on Thu Dec 26, 2013 5:10 pm

i owner Citi PremierMiles American Express Card tapi belom terima ape2 ticket setakat ni.. betui ke dpt tiket kalo belanja rm50 ke atas ? dah belanja berapa kali tapi tak pernah terima tiket la.. kalo dpt tiket pun i tak pernah menang ape2.. 

patungkecik

Posts : 13
Reputation : 0
Join date : 23/12/2013

Re: Siapa pernah menang hadiah drp contest ni ?

Post by patungkecik on Fri Dec 27, 2013 1:37 am

@zhengmuu wrote:sy baru p daftar ari ni je, tp dh lambat gut, dh miss peluang ari ni. sbb aku dh swipe bbrp yg lebih drp RM500 sebelom nie. anyway, terima kasih utk smua info tu ye!!!
bg sesape yg pkai kad Citibank, klu belom daftar lg, cpt2 p daftar lah! supaya x kan sesal nnt bila nampak org laen yg menang. hihi



i dah check kat website, dan juga skrng masih sempat utk register la.. tiket sebelum ni masih akan dikira .. cepat2 register dlu, siapa tau nanti ko menang hadiah yg hebat la.. takde caj pun kalo register.. 
jadi, skrng ts dah dpt berapa tiket ye ? 
avatar
Admin
Forum Admin
Forum Admin

Posts : 85
Reputation : 0
Join date : 30/04/2009
Age : 33
Location : Selangor,Malaysia

Re: Siapa pernah menang hadiah drp contest ni ?

Post by Admin on Sun Mar 16, 2014 7:16 am

nice info..

pastisyok

Posts : 1
Reputation : 0
Join date : 03/12/2013

Re: Siapa pernah menang hadiah drp contest ni ?

Post by pastisyok on Mon Nov 30, 2015 4:58 pm

interesting...
avatar
Admin
Forum Admin
Forum Admin

Posts : 85
Reputation : 0
Join date : 30/04/2009
Age : 33
Location : Selangor,Malaysia

Re: Siapa pernah menang hadiah drp contest ni ?

Post by Admin on Fri Dec 18, 2015 3:39 pm

kne ade testimoni..

Sponsored content

Re: Siapa pernah menang hadiah drp contest ni ?

Post by Sponsored content


    Current date/time is Wed Feb 21, 2018 11:06 am