BEQIZ FORUM

Selamat Datang Ke Forum Beqiz.

Untuk mendapat akses sepenuhnya di forum kami, Sila "LOGIN" jika anda masih belum mendaftar lagi atau tekan "LOGIN" jika anda sudah mendaftar.

Langkah untuk menjadi Official Member mestilah mematuhi perkara berikut :-

1. Daftar
2. Perkenalkan diri anda
3. Minimu posting 10 topic
3. Aktif login minimum 4 kali sebulan
5. Mematuhi terma dan syarat yg telah ditetapkan.

Amaran Keras terhadap kelakuan berikut..Exclamation

Jangan menggunakan perkataan tidak sopan, lucah
dan kurang ajar.

Jangan menghina, mengata, memfitnah, menuduh atau
menjatuhkan maruah seseorang, agama, budaya atau bangsa.

Jangan melakukan provokasi atau kontroversi.

Anda dibenarkan mengiklankan perniagaan anda di Forum
ini?.
Bagaimanapun jika anda membuka topik berkaitan perniagaan anda itu ia mestilah diteruskan dengan update dan respond kepada pengujung. Jika anda hanya membuat satu post dan tinggal, pihak admin akan menganggap ianya spam dan akan memadamnya.

Disclaimer:

Semua posting di dalam Beqiz Forum, Beqiz.forums2u.com merupakan inisiatif peribadi si pemposter. Pihak admin Beqiz.forums2u.com tidak boleh
dipertangungjawabkan, dipertikaikan atau dipersalahkan jika berlaku apa saja bentuk kerugian oleh mana-mana ahli akibat apa-apa urusan dengan mana-mana ahli yang lain di sepanjang kegiatan mereka di lamanweb ini.


Pihak admin Beqiz.forums2u.com hanya boleh mengharapkan semua pihak bersifat profesional, telus dan amanah dalam menjalankan apa-apa promosi dan urusan sesama ahli. Para ahli haruslah bertanggungjawab dan berhati-hati apabila melakukan sebarang kegiatan yang bersifat promosi mahupun urusniaga.

Sila memulakan sesi perkenalan di topic "Kenalkan diri anda".

Selamat Berforum!!.. (^_^).
BEQIZ FORUM

: : Forum Bisnes Komuniti Usahawan dan Peniaga Malaysia : :


telco service yang lambat!!!

Share

sk2

Posts : 7
Reputation : 0
Join date : 23/02/2014

telco service yang lambat!!!

Post by sk2 on Mon Feb 24, 2014 5:36 pm

memang geram betul..byknya syg nak complain telco service ini..
hari tu syg nak pi bayar telco bill..syg ambil masa 1 jam utk cari tempat letak kereta yg jauh terpaksalah jalan kaki ke service center..
sampai center kena tunggu lagi 1 jam sebab org ramai.. susahlah nak bayar bill ni...
ade perasan tak tu auto-answer telco center service tu ambil masa lama utk sampai kat agent? syg pernah ade telco line issue dah call telco center service
akhirnya tak ade pun org yg bantu..susah hati lah syg ni..
harap ade telco yg blh bagi syg keutamaan dan keistimewaan tak perlulah syg asyik complain... Sad

melindaapang

Posts : 9
Reputation : 0
Join date : 25/02/2014

Re: telco service yang lambat!!!

Post by melindaapang on Tue Feb 25, 2014 5:36 pm

klo wak belanja mmg byk sebulan, jd i rasa wak blh lah cuba ni Celcom First Elite. lebih sesuai bg wak sbb dia ade VIP servis bg pengguna yg tinggi perbelanjaan! Smile

pahsum

Posts : 1
Reputation : 0
Join date : 26/02/2014

Re: telco service yang lambat!!!

Post by pahsum on Wed Feb 26, 2014 5:36 pm

Ya lah, semua ni pun hanya untuk VIP punya pelanggan! 
Nak jadi Celcom First Elite punya member pun senang saje, ambilah plan Celcom First Elite.. 
Dah jadi ahli terus blh mendapat khidmat pelanggan yang khusus dan boleh pilih nombor kesukaan sendiri sebagai nombor telephone... 
Nak tau lebih rujuk sini... 

w w w.celcom .com .my/personal /plans/elite

Bagi i plan ni memang sesuai untuk ahli-ahli perningaan atau yang selalu berman dengan saham

5cent

Posts : 4
Reputation : 0
Join date : 27/02/2014

Re: telco service yang lambat!!!

Post by 5cent on Thu Feb 27, 2014 6:36 pm

korang tau bila maria sharapova jadi duta Celcom First Elite?? Shocked maria sharapova pemain tenis muda rusia ini adalah pemain no3 di dunia..gelaran ratu iklan sgt sesuai dia la.dia pernah jadi duta nike,samsung, Tag Heuer dan skg celcom...jika ade sesiapa yg buat busines bolehlah jadi dia duta syarikat kamu tentunya bagi u untung byk.. Razz 
tengok gambar ini dia juga duta Porsche
avatar
bazaoyu

Posts : 5
Reputation : 0
Join date : 28/02/2014

Re: telco service yang lambat!!!

Post by bazaoyu on Fri Feb 28, 2014 6:53 pm

servis Celcom First Elite ni smua hebat2 eh! servis yg aku paling suka adelah yg kita blh reserve device yg terbaru bila dia lancar, mcm ni kita x yah rebut dgn org lain lah kan? sbb bila device tu lancar mmg ade ramai org nk beli, kena beratur pjg2 eh.
tp pelan ni hanya utk pengguna yg belanja byk je eh? seribu sebulan ker? terlalu byk lah ni..

Sponsored content

Re: telco service yang lambat!!!

Post by Sponsored content


    Current date/time is Tue Oct 24, 2017 11:48 am