BEQIZ FORUM

Selamat Datang Ke Forum Beqiz.

Untuk mendapat akses sepenuhnya di forum kami, Sila "LOGIN" jika anda masih belum mendaftar lagi atau tekan "LOGIN" jika anda sudah mendaftar.

Langkah untuk menjadi Official Member mestilah mematuhi perkara berikut :-

1. Daftar
2. Perkenalkan diri anda
3. Minimu posting 10 topic
3. Aktif login minimum 4 kali sebulan
5. Mematuhi terma dan syarat yg telah ditetapkan.

Amaran Keras terhadap kelakuan berikut..Exclamation

Jangan menggunakan perkataan tidak sopan, lucah
dan kurang ajar.

Jangan menghina, mengata, memfitnah, menuduh atau
menjatuhkan maruah seseorang, agama, budaya atau bangsa.

Jangan melakukan provokasi atau kontroversi.

Anda dibenarkan mengiklankan perniagaan anda di Forum
ini?.
Bagaimanapun jika anda membuka topik berkaitan perniagaan anda itu ia mestilah diteruskan dengan update dan respond kepada pengujung. Jika anda hanya membuat satu post dan tinggal, pihak admin akan menganggap ianya spam dan akan memadamnya.

Disclaimer:

Semua posting di dalam Beqiz Forum, Beqiz.forums2u.com merupakan inisiatif peribadi si pemposter. Pihak admin Beqiz.forums2u.com tidak boleh
dipertangungjawabkan, dipertikaikan atau dipersalahkan jika berlaku apa saja bentuk kerugian oleh mana-mana ahli akibat apa-apa urusan dengan mana-mana ahli yang lain di sepanjang kegiatan mereka di lamanweb ini.


Pihak admin Beqiz.forums2u.com hanya boleh mengharapkan semua pihak bersifat profesional, telus dan amanah dalam menjalankan apa-apa promosi dan urusan sesama ahli. Para ahli haruslah bertanggungjawab dan berhati-hati apabila melakukan sebarang kegiatan yang bersifat promosi mahupun urusniaga.

Sila memulakan sesi perkenalan di topic "Kenalkan diri anda".

Selamat Berforum!!.. (^_^).
BEQIZ FORUM

: : Forum Bisnes Komuniti Usahawan dan Peniaga Malaysia : :


action apa yg joe buat?

Share

sk2

Posts : 7
Reputation : 0
Join date : 23/02/2014

action apa yg joe buat?

Post by sk2 on Sat Jun 07, 2014 8:26 am

i terjumpa video ini  http://www.youtube.com/watch?v=xCCMEUpXnac semasa melayari lamanweb..
video ini berkaitan dgn apa ?
avatar
bazaoyu

Posts : 5
Reputation : 0
Join date : 28/02/2014

Re: action apa yg joe buat?

Post by bazaoyu on Sun Jun 08, 2014 10:23 am

u ni memang tak ikut trend...inilah video yg terhangat skrg di mana-mana...
semua berkaitan dgn piala dunia....
tak sampai seminggu.... dan kali ni ialah Joe yg nyanyi!!! 
#gilabola

melindaapang

Posts : 9
Reputation : 0
Join date : 25/02/2014

Re: action apa yg joe buat?

Post by melindaapang on Sun Jun 08, 2014 4:42 pm

Aku btul2 x paham la. World Cup tu x sama dgn game korang tonton biasa hari?

5cent

Posts : 4
Reputation : 0
Join date : 27/02/2014

Re: action apa yg joe buat?

Post by 5cent on Sun Jun 08, 2014 5:53 pm

piala dunia memang mulia..video ini dah menunjukkan piala dunia disukai ramai org tak kira berapa umur dan bangsa..hebatnya lagu joe.

Sponsored content

Re: action apa yg joe buat?

Post by Sponsored content


    Current date/time is Tue Oct 24, 2017 11:53 am